Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/gm456058/ukraina24.pp.ua/www/wp-content/themes/bigbulletin/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Я завжди кладу цибулю в морозильник. Дізнавшись навіщо, ви будете робити також!

Сподіваємося, ми допоможемо вам трохи розгребти побутові справи.

Низький уклін тим жінкам, які займаються приготуванням їжі самостійно, захищаючи свою сім’ю від напівфабрикатів і інших шкідливих продуктів.

Ми знаємо, наскільки це копітка праця: левову частку часу займає не тільки сам процес приготування, але і пошук відповідних страв, продуктів, а також нових способів їх приготування.

Щоб хоч трохи полегшити цю задачу, пропонуємо вам, наші господині, декілька хитрощів, які допоможуть заощадити дорогоцінний час і зробити ваші кулінарні шедеври ще смачніше, а приготування простіше.

Кулінарні трюки

Щоб не плакати від цибулі при нарізці, попередньо помістіть її на 15 хвилин у морозилку.

Щоб шкаралупа легко знімалася з вареного яйця, додайте у воду часточку лимона або половину чайної ложки соди.https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-7498911878538378&output=html&h=280&adk=3863711195&adf=538738953&pi=t.aa~a.829776362~i.23~rp.4&w=696&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1652641653&num_ads=1&rafmt=1&armr=3&sem=mc&pwprc=9770853295&psa=1&ad_type=text_image&format=696×280&url=https%3A%2F%2Fwww.slovech.co%2Fya-zavzhdi-kladu-tsibulyu-v-morozilnik-diznavshis-navishho-vi-budete-robiti-takozh%2F%3Ffbclid%3DIwAR3NjbKkzoUfsrypJfchA36bRIJwQQezStPpOIGyMRjzGrOjaQlka3qQSaY&fwr=0&pra=3&rh=174&rw=696&rpe=1&resp_fmts=3&wgl=1&fa=27&adsid=ChEI8MmClAYQrqiHs-bCw6qmARI9ADmg2MzkW2186pGvrt0H-dIShN4zDadiYwqnY-u-3YSuH4BYyvB8VnRM9txiL1vYSIwQX0DEXyeS-SQQCA&uach=WyJXaW5kb3dzIiwiMTQuMC4wIiwieDg2IiwiIiwiMTAxLjAuNDk1MS42NCIsW10sbnVsbCxudWxsLCI2NCIsW1siIE5vdCBBO0JyYW5kIiwiOTkuMC4wLjAiXSxbIkNocm9taXVtIiwiMTAxLjAuNDk1MS42NCJdLFsiR29vZ2xlIENocm9tZSIsIjEwMS4wLjQ5NTEuNjQiXV0sZmFsc2Vd&dt=1652641653374&bpp=1&bdt=1080&idt=1&shv=r20220511&mjsv=m202205100101&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&cookie=ID%3Dbfa3de9e5d98db0e-22276698f5ca0002%3AT%3D1634230291%3ART%3D1634230291%3AS%3DALNI_MY63oh61pBqYv3y0hfyCaoV84GlPA&prev_fmts=0x0%2C640x270%2C300x600%2C1200x280%2C324x100&nras=4&correlator=656956587000&frm=20&pv=1&ga_vid=820583764.1634230292&ga_sid=1652641653&ga_hid=2033359006&ga_fc=1&u_tz=180&u_his=1&u_h=864&u_w=1536&u_ah=816&u_aw=1536&u_cd=24&u_sd=1.25&dmc=8&adx=226&ady=1807&biw=1519&bih=656&scr_x=0&scr_y=50&eid=44759875%2C44759926%2C44759837%2C44761044%2C31065544%2C31064019%2C31062930&oid=2&pvsid=1038026332196836&pem=53&tmod=1214751701&uas=0&nvt=1&ref=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F&eae=0&fc=1408&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1536%2C0%2C1536%2C816%2C1536%2C656&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=128&bc=31&ifi=6&uci=a!6&btvi=4&fsb=1&xpc=dcftva37gl&p=https%3A//www.slovech.co&dtd=64

Що може зіпсувати відварні домашні пельмені? Тільки жорстке тісто. Тим, хто часто балує себе цим блюдом, радимо озброїтися склянкою холодної води і в певний момент влити воду в киплячі пельмені.

Тепер не потрібно бігти до сусідки, щоб позичити яйце для випічки, відсутність якого ви виявили в самий невідповідний момент. Його легко замінить половина стиглого банана.

Буває, що у страву необхідно додати кілька зубчиків, а то і головок часнику. Чистити їх — така морока! Полегшить завдання мікрохвильовка: помістіть в неї часник і потримайте його в межах 15 секунд при мінімальній потужності. Після цього лушпиння очиститься набагато легше.

Перед покупкою болгарського перцю зверніть увагу на кількість камер на дні. Перець, у якого 3 камери, солодше, його можна вживати в чистому вигляді, а той, у якого 4, — більш пружний і гіркуватий, він ідеальний для приготування різних страв.

Зубна нитка легко розріже будь-яку випічку, в тому числі і торт. Цей трюк підійде і для сирого тіста, наприклад, згодиться в приготуванні булочок з корицею.

Смажена картопля — часта вечеря в багатьох сім’ях. Якщо ваша сім’я — не виняток, спробуйте заощадити час і рослинне масло, приготувавши ось таку картоплю в духовці. Просто вимийте бульби, зробіть надрізи, збризніть маслом, посоліть і додайте спеції. 40 хвилин в духовці при 220 градусах — готово! У розрізи можна покласти будь-яку начинку: сало, вершкове масло або скибочки плавленого сиру.

З густого йогурту вийдуть корисні і смачні ласощі для дітей. Помістіть йогурт в кондитерський шприц і видавіть крапельки на пергамент для випічки. Всього 1 годину в морозилці — і можна насолоджуватися!

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Previous post 3автра буде сенсація на цілий свіm! Щойно жінки маріуnольських бійців розказали, що чоловіки їм скинули nовідомлення, що в ночі буде oсmанній бiй
Next post Схоже це кінець і скоро це оголосять офіційно: ! Бiлօруcькi дeсaнтнuкu օтрuмалu нaкaз aтaкyвaтu Україну, але вօнu прօсtо засілu в лісі і не хօчуть йтu в бiй